In 2018 markeerde de introductie van de eerste Vyber e-bike een keerpunt in de fietsindustrie, gedreven door een ambitieuze missie: aantonen dat er een alternatieve benadering mogelijk is. Het merk Vyber symboliseert ‘vibratie’ ofwel ‘opschudding’, wat de kern vormt van hun filosofie om de gevestigde normen te doorbreken.

Vyber heeft zich ten doel gesteld om te bewijzen dat topkwaliteit niet noodzakelijkerwijs gepaard hoeft te gaan met een hoge prijs. Elke Vyber e-bike is een toonbeeld van vooruitgang, ontworpen met het oog op het verbeteren van de gebruikerservaring voor diegenen die het genoegen hebben ermee te rijden. Dit komt tot uiting in de keuze voor krachtige en tegelijkertijd fluisterstille motoren, evenals de integratie van hoogwaardige batterijen in alle modellen.

Deze toewijding aan innovatie strekt zich verder uit dan alleen het product. Vyber legt een diepe focus op klanttevredenheid, met als doel om bij elke interactie een glimlach op het gezicht van de klant te toveren. Dit ethos van het plaatsen van de klant op de eerste plek wordt ondersteund door een toewijding aan uitstekende en persoonlijke service, waarmee Vyber zich onderscheidt als een merk dat niet alleen innovatief is in zijn productaanbod maar ook in zijn benadering van klantrelaties.

Als uitdager in de markt zet Vyber nieuwe standaarden voor e-bikes, waarbij het klanten uitnodigt om zich te laten verrassen door de combinatie van kwaliteit, prijs, en service. Vyber Cycles positioneert zichzelf bewust als leverancier van topkwaliteit e-bikes tegen een aantrekkelijkere prijs, om zo een breder publiek toegang te bieden tot geavanceerde fietsinnovaties.

Met het oog op de toekomst houdt Vyber de snel ontwikkelende technologieën rondom batterijcapaciteit, motorvermogen en connectiviteit nauwlettend in de gaten. Het bedrijf zet zich in voor voortdurende ontwikkeling en innovatie, met als doel de meest competitieve e-bikes bereikbaar te maken voor elke fietser. Hiermee benadrukt Vyber zijn toewijding om voorop te lopen in de evolutie van de fietsindustrie, gedreven door een passie voor vooruitgang en een diep geloof in de mogelijkheid om de manier waarop we bewegen te transformeren.

Link naar de officiële site van Vyber: Vyber E-bikes | Méér kracht. Méér actieradius