Wij zijn verheugd om u te informeren dat wij officieel erkend zijn als een Pointer Quality Dealer. Dit betekent dat wij een uitgebreide selectie van Pointer E-bikes aanbieden, fietsen die bekend staan om hun voortreffelijke kwaliteit en vooruitstrevende technologie. Pointer E-bikes zijn het toonbeeld van moderniteit, gecombineerd met een stijlvol Nederlands ontwerp, en vertegenwoordigen de top in de E-bike sector.

Pointer’s samenwerking met Promovec, een Scandinavische ontwikkelaar van E-bike systemen en accu’s, garandeert een innovatieve benadering van elektrische fietsen. Deze samenwerking levert E-bikes op die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën, waaronder accu’s met diverse capaciteiten die variëren van 316 Wh tot maar liefst 626 Wh. Dit stelt u in staat om langer te genieten van uw ritten zonder zorgen over de actieradius.

Als u kiest voor een Pointer E-bike, kiest u niet alleen voor een hoogwaardig product, maar ook voor eerlijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Pointer staat synoniem voor eigentijdse fietsen, die uitblinken in zowel design als functionaliteit. Elk model is een perfecte harmonie van eigenzinnige modellen, smaakvolle kleuren en het actuele Dutch Design. De gebruikte onderdelen en accessoires zijn zonder uitzondering afkomstig van gerenommeerde merken, wat zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit tot in het kleinste detail.

Met een landelijk netwerk van dealers, waaronder ons, bent u verzekerd van uitstekende service en ondersteuning voor uw Pointer fiets. Pointer biedt een divers en overzichtelijk assortiment aan, opgedeeld in vijf categorieën: E-Line (elektrisch), Tourline, Cityline, Sportsline, en Traditionline. Elk met hun unieke kenmerken en ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van verschillende fietsliefhebbers.

Wij nodigen u uit om onze collectie Pointer E-bikes te ontdekken. Ervaar zelf de combinatie van kwaliteit, design en technologische innovatie die Pointer uniek maakt. Of u nu op zoek bent naar een fiets voor lange toertochten, dagelijks gebruik in de stad, sportieve avonturen of een klassieke rijervaring, bij ons vindt u de perfecte Pointer fiets die aansluit bij uw wensen en behoeften. Bezoek ons vandaag nog en maak deel uit van de groeiende familie van tevreden Pointer rijders. Uw fiets is uw trots, en met Pointer rijdt u met het beste van wat Nederlands design te bieden heeft.

Link naar officiële site van pointer: Pointer Rijwielen