MAGURA Fietsremmen

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1893, hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van de beste oplossingen voor specifieke fietsgebruiksscenario’s. In het hedendaagse landschap is deze aanpak belangrijker dan ooit, aangezien een fiets veel meer is dan alleen een vervoermiddel. De eisen die aan de verschillende manieren van fietsgebruik worden gesteld, lopen sterk uiteen.

Als remmenspecialist biedt MAGURA een uiterst gevarieerd assortiment van producten, zodat de perfecte rem voor jou altijd binnen handbereik is. Deze remmen garanderen de beste prestaties, zorgeloos rijplezier en veiligheid, afgestemd op jouw unieke rijstijl. MTB-remmen

Of ze nu eindeloos, rotsachtig, vloeiend of schilderachtig mooi zijn, elke fietser heeft zijn of haar “favoriete trail” – en mountainbikers willen vooral genieten van de wonderen der natuur! Maar volledig genieten van het mountainbiken en tegelijkertijd de controle behouden – ongeacht hoe zwaar of steil het pad is, of hoe lang de afdaling duurt – is alleen mogelijk als je volledig op je remmen vertrouwt. Wanneer je aan het einde van de rit omhoog kijkt met een brede grijns, weet je dat je remmen je niet in de steek hebben gelaten.

Wereldkampioenschappen, lezersenquêtes en talloze testoverwinningen bevestigen de optimale prestaties van onze MTB-remmen. Wat de beste rijders ter wereld vertrouwen, moet ook goed genoeg zijn voor jou!

Dus, wat voor soort mountainbiker ben jij? Stads- & Allroad-fietsen

Je pendelt doordeweeks naar werk en geniet in het weekend van een welverdiende tocht in de schoot van Moeder Natuur. Allroad-fietsen zijn praktische alleskunners die comfortabele prestaties leveren op elk oppervlak. Om je voor te bereiden op geavanceerde tochten buiten de gebaande fietspaden, bieden MAGURA-remmen je bewezen remprestaties uit het MTB-segment, gecombineerd met functies die meer zorgeloos rijplezier en comfort bieden. E-MTB

Neem elke helling aan en bereik meer afdalingen dan ooit tevoren. Moderne e-mountainbikes rusten je uit voor elke uitdaging, maar de verhoogde snelheden, langere afstanden en zwaardere fietsen verhogen ook de eisen aan het materiaal. MAGURA E-MTB-remmen ontlenen technologieën uit de motorfietssector om je de nodige kracht en stabiliteit te bieden voor je geëlektrificeerde avontuur. Stevige remklauwen, geoptimaliseerde remblokken en robuuste remschijven bieden consistente prestaties, zelfs op de langste afdalingen.

Link naar de officiele site van Magura: Bike Disc Brakes, Rim Brakes, spare and tuning parts – MAGURA