In de groene, familievriendelijke wijk Lewenborg in Groningen, is Boelie’s Fietsen uitgegroeid tot een begrip voor fietsliefhebbers en dagelijkse forenzen. Sinds de oprichting in 2015 heeft deze fietsenwinkel zich onderscheiden door zijn commitment aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Dit is niet alleen te danken aan het uitgebreide assortiment van Nederlandse topmerken zoals Pointer, QWIC, Avalon en Vyber, maar ook aan strategische partnerschappen met enkele van de meest gerespecteerde namen in de fietsindustrie: Shimano, Bosch, Magura en Bafang.

Een Focus op Kwaliteit en Innovatie

Bij Boelie’s Fietsen draait alles om de liefde voor het fietsen en de overtuiging dat iedereen toegang moet hebben tot een betrouwbare, efficiënte en plezierige fietservaring. Dit ethos wordt versterkt door de samenwerking met industrieleiders zoals Shimano, Bosch, Magura en Bafang, die bekend staan om hun innovatieve en hoogwaardige fietscomponenten. Door deze samenwerkingen kan Boelie’s Fietsen zijn klanten fietsen aanbieden die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van versnellingen, elektrische aandrijving, remmen en aandrijfsystemen.

Shimano: Synoniem met Fietskwaliteit

Shimano staat wereldwijd bekend om zijn superieure fietsonderdelen, met name versnellingen en remmen, die garant staan voor precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De samenwerking tussen Boelie’s Fietsen en Shimano zorgt ervoor dat klanten toegang hebben tot een breed scala aan fietsen die zijn uitgerust met de beste technologie die de markt te bieden heeft. Dit maakt elke rit soepel, veilig en plezierig, ongeacht de omstandigheden.

Bosch: Pioniers in Elektrische Aandrijfsystemen

Bosch is een toonaangevende naam in de wereld van elektrische fietsen en biedt enkele van de meest geavanceerde e-bike systemen op de markt. De samenwerking met Bosch stelt Boelie’s Fietsen in staat om een assortiment van e-bikes aan te bieden dat ongeëvenaard is in termen van prestaties, bereik en duurzaamheid. Klanten kunnen genieten van de nieuwste technologieën in elektrische aandrijving, waardoor fietsen over langere afstanden en met minder inspanning mogelijk wordt.

Magura: Remsystemen van Wereldklasse

Veiligheid staat voorop bij Boelie’s Fietsen, en de samenwerking met Magura – bekend om zijn hoogwaardige hydraulische remsystemen – verzekert dat elke fiets die de winkel verlaat, is uitgerust met de beste remmen. Dit biedt fietsers niet alleen gemoedsrust tijdens het rijden, maar verhoogt ook de controle en de reactiesnelheid, essentieel voor zowel stadsritten als off-road avonturen.

Bafang: Innovatie in Elektrische Motoren

Bafang, een leider in de productie van e-bike motoren en aandrijfsystemen, brengt extra kracht en efficiëntie naar de e-bikes van Boelie’s Fietsen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat fietsers kunnen genieten van betrouwbare en krachtige ondersteuning, waardoor de e-bike ervaring naar een hoger niveau wordt getild. Met Bafang’s innovatieve technologieën kunnen gebruikers moeiteloos langere afstanden afleggen en uitdagende hellingen overwinnen.

Een Gemeenschap van Fietsliefhebbers

Meer dan alleen een winkel, Boelie’s Fietsen is een ontmoetingsplaats voor de fietsgemeenschap in Lewenborg en ver daarbuiten. Door het aanbieden van workshops, georganiseerde fietstochten en evenementen, moedigt Boelie’s mensen van alle leeftijden aan om de fiets als een vorm van plezier, sport en transport te omarmen. Het deskundige team van Boelie’s staat altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden, van het kiezen van de juiste fiets tot onderhoudstips, zodat elke fietser het meeste uit zijn rit kan halen.

In de kern van Boelie’s Fietsen ligt een passie voor fietsen en een toewijding aan kwaliteit en service. Deze toewijding, in combinatie met de strategische partnerschappen met enkele van de grootste namen in de fietsindustrie, heeft Boelie’s Fietsen gemaakt tot wat het vandaag is: een hoeksteen van de fietsgemeenschap in Groningen, gewaardeerd door fietsers van alle niveaus.