eBikes uitgerust met Bosch-aandrijvingssystemen vertegenwoordigen een toonaangevend model in de wereld van de elektrische fietsen, een vervoermiddel dat onze mobiliteit aanzienlijk heeft verrijkt en een duurzame, gezonde keuze is in ons hedendaagse leven. Bosch heeft al meer dan een decennium de norm gezet met zijn innovatieve eBike-aandrijvingssystemen, die bekendstaan om hun uitzonderlijke prestaties en kwaliteit.

Het nieuwste smart systeem van Bosch eBike Systems belichaamt de toekomst van de eBike-technologie. Dit volledig verbonden systeem blijft altijd up-to-date door middel van regelmatige draadloze software-updates. Het systeem wordt ondersteund door onze prijswinnende motoren, uiterst efficiënte accu’s, geavanceerde displays en bedieningseenheden, en verrijkt met de nieuwe eBike Flow-app. Dit zorgt samen voor een op maat gemaakte en ongeëvenaarde eBike-ervaring, of u nu kiest voor een eMountainbike, eTrekking-fiets, eCity-bike of eCargo-bike. Wij nodigen u uit om het zelf te ervaren en het verschil te voelen – Feel the Flow!

Motoren, Accu’s, Displays en Apps

Onze motor, door ons liefkozend de “drive unit” genoemd, vormt het hart van de elektrische ondersteuning tijdens uw fietstochten. Bosch hanteert het principe dat ware kracht vanuit het midden komt, en biedt daarom exclusief middenmotoren aan voor eBikes. Deze motoren zijn geschikt voor diverse toepassingen, van de dagelijkse bakfiets tot de avontuurlijke mountainbike, en het vermogen van de Bosch-aandrijving kan nauwkeurig worden afgestemd dankzij geavanceerd sensormanagement. Afhankelijk van uw rijvoorkeuren varieert het startrijgedrag van harmonisch-dynamisch tot sportief, met verschillende rijmodi beschikbaar, van Eco tot Turbo. Deze kracht wordt geleverd door onze efficiënte lithium-ion-accu’s, die zowel qua design als prestatie indruk maken. Een Bosch eBike-display, gemonteerd op het stuur, maakt het aandrijvingssysteem compleet, waarbij onze robuuste displays zoals Purion, Intuvia, Kiox, en Nyon in één oogopslag essentiële rijgegevens weergeven, zoals snelheid, batterijstatus en actieradius.

Het smart systeem brengt motor, accu en display samen in een harmonieuze eenheid die uw rijervaring verrijkt. Met de integratie van de nieuwe eBike Flow-app en de LED Remote bedieningseenheid, is uw eBike volledig verbonden en klaar voor een digitale toekomst, waarbij gemak en innovatie hand in hand gaan.

Link naar de officiële site van Bosch E-bike: Bosch eBike Systems | Premium eBike systemen en slimme functies – Bosch eBike Systems (bosch-ebike.com)