Bafang, een van de toonaangevende fabrikanten van componenten voor e-mobiliteit en complete e-aandrijfsystemen, ontwikkelt sinds 2003 oplossingen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf richt zich op alle wereldwijde e-mobiliteitstrends van de toekomst, of het nu gaat om individuele e-bikes, e-scooters of om openbare fietsdeelsystemen.

Het hoofdkantoor, ontwikkelings- en productiecentrum bevindt zich in Suzhou, vlakbij Shanghai. Bafang heeft verkoop- en servicecentra in Nederland, de VS, Duitsland, Frankrijk, Italië, Denemarken en Taiwan, China. De nieuw geopende fabriek in Polen zal zich richten op de productie van middelmotorsystemen voor de Europese markten.

Onze Filosofie

Bafang is nu uitgegroeid tot een wereldwijd succesvolle leverancier van complete systemen. Naast hoogwaardige motoren bieden we een compleet productassortiment van componenten voor e-bikes en elektrische scooters. Ons portfolio omvat ook gebruiksvriendelijke HMIs (Human Machine Interfaces), betrouwbare opslagbatterijen en sensoren voor een natuurlijk rijgevoel, hetzij als individuele componenten of als compleet systeem. Connectoren en motorbesturingseenheden (controllers) vullen ons productassortiment aan.

Aandrijfsystemen

Producten van Bafang overtuigen door de hoogste kwaliteit met de beste flexibiliteit. We bieden verschillende aandrijfsystemen voor verschillende toepassingen om de gebruiker te allen tijde de beste rijervaring te bieden. Ontdek meer over Bafang en geef je leven kracht.

Ontdek Onze Producten

“WIJ OMARMEN ELKE UITDAGING OM NIEUWE, BAANBREKENDE PRODUCTEN TE ONTWIKKELEN”

Voorzitter en algemeen directeur Qinghua Wang zegt: “Het doel van Bafang is om innovatieve en hoogwaardige producten voor onze klanten te produceren die een tastbare bijdrage leveren aan hun rijcomfort. Onze medewerkers zijn toegewijd aan dit doel. Wij omarmen elke uitdaging en streven ernaar nieuwe baanbrekende producten te ontwikkelen die nieuwe normen stellen.”

Bafang richt zich op de high-end markt en introduceert de principes van Europees industrieel ontwerp. Onze producten genieten zowel nationaal als internationaal een goede reputatie vanwege hun hoge kwaliteit. Door de jaren heen is onze verkoop gestaag gegroeid en nemen we een opmerkelijke positie in op de Europese en Amerikaanse markten. Bafang is nu een van de leidende leveranciers van aandrijfsystemen in de industrie.

Bafang Kwaliteit

Bij de ontwikkeling en productie van producten legt Bafang altijd grote nadruk op hun betrouwbaarheid, kwaliteit en levensduur.

Onze productielocaties zijn ISO 9001 gecertificeerd. Onze producten voldoen aan RoHS en dragen het CE-label. De kwaliteit van alle componenten wordt gegarandeerd door continue controle- en testprocedures. We beschikken over alle noodzakelijke testsystemen en testbanen.

Het productieproces wordt begeleid door continue kwaliteitscontroles en alle componenten worden zorgvuldig getest tijdens de productie. Onze lange ervaring in de ontwikkeling en fabricage van componenten stelt ons in staat nieuwe technologieën te ontwikkelen. Op deze manier worden onze componenten altijd verbeterd en verder ontwikkeld met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid, levensduur en veiligheid.

De hoge kwaliteit van de producten wordt aangevuld met onze uitstekende service. Klantvragen worden met de grootste zorg behandeld en dankzij onze productiecapaciteiten kunnen we individuele klantwensen snel en in hoge kwaliteit realiseren.

link naar de officiële site van Bafang: BAFANG | Home | (bafang-e.com)