Bent u op zoek naar een fiets die niet alleen voldoet aan uw mobiliteitsbehoeften, maar ook een stempel drukt op uw persoonlijke stijl? Kijk dan niet verder dan Avalon, een gerenommeerd Nederlands fietsenmerk dat bekend staat om zijn degelijke en kwalitatief hoogwaardige fietsen. Bij Avalon vindt u een uitgebreide collectie die varieert van klassieke omafietsen en opafietsen tot moderne stadsfietsen, robuuste transportfietsen en geavanceerde elektrische fietsen. Deze collectie is ontworpen voor zowel dames als heren, waardoor iedereen een fiets kan vinden die niet alleen bij zijn of haar budget past, maar ook bij persoonlijke voorkeuren.

Elke fiets in de Avalon-collectie is het resultaat van een zorgvuldig ontwerpproces waarbij kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek centraal staan. Dit alles wordt aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor u verzekerd bent van een fiets die niet alleen uw verwachtingen overtreft, maar ook een waardevolle investering is voor de lange termijn. Kiezen voor een Avalon-fiets betekent kiezen voor jarenlang rijplezier en betrouwbaarheid.

Met trots presenteren we de Avalon Premium E-Bike collectie voor 2024, een nieuwe lijn die een stap verder gaat in fietsinnovatie en exclusiviteit. Deze premium lijn is exclusief beschikbaar via geselecteerde Premium Dealers en bestaat uit twee geavanceerde middenmotor Belt-drive modellen met intube-accu’s, de E-Pro en de E-Pro Sport, evenals de vernieuwde E-Motive met een fris ontwerp en nieuwe kleuropties. Daarnaast introduceren we de E-Load, een veelzijdige elektrische transportfiets die ideaal is voor diverse toepassingen, zoals bezorgdiensten, postbezorging, als mamafiets of als huurfiets.

Onze Premium E-bike Dealers zorgen ervoor dat ze gedurende het hele jaar drie van de vier modellen op voorraad hebben, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om de superieure kwaliteit en het innovatieve design van de Avalon Premium E-bikes in de winkel te ervaren. Door voor een Avalon Premium E-bike te kiezen, verzekert u zich van een product dat de perfecte balans biedt tussen prestatie, stijl en duurzaamheid. Bezoek een van onze Premium Dealers en ontdek zelf het verschil dat een Avalon-fiets kan maken.

Link naar de officele site van Avalon: Bekijk onze fietsen (avalon-fietsen.nl)